4/7/24

Από Γενιά σε Γενιά: Η Vegan Κληρονομιά της Ελένης

Η ιστορία της Ελένης αρχίζει μέσα σε μια οικογένεια όπου η αγάπη....

Από Γενιά σε Γενιά: Η Vegan Κληρονομιά της Ελένης

Η ιστορία της Ελένης αρχίζει μέσα σε μια οικογένεια όπου η αγάπη και ο σεβασμός προς κάθε μορφή ζωής αποτελεί βασική αξία. Μεγαλώνοντας με 2 vegan γονείς, η Ελένη επιλέγει και η ίδια την αγάπη, τη φροντίδα και τον σεβασμό για όλα τα πλάσματα αλλά κι έναν εξαιρετικά υγιεινό τρόπο διατροφής.

Η μητέρα της Ελένης διένυσε 4 εξαιρετικές vegan εγκυμοσύνες, και μάλιστα όντας vegan σε μία εποχή, όπου δεν υπήρχε ιδιαίτερη αποδοχή για τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή και η Ελένη, με τη σειρά της, να ζήσει το δικό της ταξίδι μιας vegan εγκυμοσύνης, υγιέστατης και ομαλής. Ο σύντροφος της Ελένης δεν είναι vegan αλλά στηρίζει απόλυτα την επιλογή της και μαζί διανύουν αυτή την υπέροχη διαδρομή!

Στις αρχές Μαρτίου του 2024 υποδεχθήκαμε την κόρη τους, την 3η γενιά vegan. Η Ελένη κράτησε στην αγκαλιά της το μωρό τους μετά από έναν εξαιρετικό φυσιολογικό τοκετό, όπως τον ονειρευόταν…

Η ιστορία της Ελένης δεν είναι απλώς η περιγραφή μιας εγκυμοσύνης κι ενός τοκετού αλλά η ιστορία ενός τρόπου ζωής, μιας οικογένειας που βασίζεται στις ευσυνείδητες επιλογές, τον σεβασμό και την αγάπη προς κάθε μορφή ζωής!